Odstranění pih
Dagmar zaslal(a) v 7.7.2008 12:33:
Dobrý den, je mi 25 let a již od dětství se mi dělají pihy zejména na horní polovině těla - obličej, ruce, hrudník, záda. Několik jsem si jich nechala před několik lety odstranit chirurgicky, ale zůstaly mi na tělo velké jizvy.Trpím velkým komplexem a již na mě delší dobu apeluje i kosmetička, abych si je nechala odstranit. Prosím o radu zejména týkající se odstranění laserem či chem. peelingem, popř. jinými způsoby. Ráda zašlu i foto. Děkuji za odpověď.
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

Medical Laser Centre
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Dagmar
12.7.2008 10:10:
Moc děkuji za všechny odpovědi. Jsem z Hradce Králové, proto bych byla velice vděčná tomu, kdo mi poradí, kam bych se svým problémem měla zajít v Hradci.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.7.2008 15:16:
Dobry den,je vhodne odstraneni laserem.
odpověd
8.7.2008 16:52:
DOBRÝ DEN,
DOMNÍVÁM SE ŽE EXISTUJE SPOUSTY MOŽNOSTÍ,JAK ODSTRANIT
PIHY.ALE VÁŽNĚ SE DOMNÍVÁM,ŽE JE VĚC POUZE DERMATOLKOGA,ABY URČIL,KTERÉ PROJEVY JE NUTNÉ ODSTRANIT A KTERÉ JE MOŽNÉ A JAKÝM PRO PACIENTA NEJVHOPDNŠJŠÍM ZPŮSOBEM,ODSTRANIT.PROTO BYSTE SPÍŠ MĚLA DÁT NA RADU KOŽAŘE A NÉ KOSMETIČKY.
PĚKNÝ DEN.
DR.HARAPÁTOVÁ
odpověd
7.7.2008 13:18:
Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz.
Na naší klinice provádíme odstraňování jizviček metodou Karboxyterapie - aplikace CO2 pod kůži, máme s ní výborné výsledky právě v oblasti zlepšování stavu jizev.Metoda je to bezbolestná a velmi rychlá, efekt je obvykle viditelný po cca 2-3 sezení.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s dermatoložkou MUDr. Koutnou, cena je 300,-Kč, cena za aplikaci je dle rozsahu od 400,-Kč.Množství aplikací určí lékař dle osobní konzultace a následného efektu.
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezké dne Věra Šobrová za GHC kliniku.