Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Odstranění pih - Laserové odstranění kožních výrůstků

Odstranění pih

Dagmar zaslal(a) v 7.7.2008 12:33:   

Dobrý den, je mi 25 let a již od dětství se mi dělají pihy zejména na horní polovině těla - obličej, ruce, hrudník, záda. Několik jsem si jich nechala před několik lety odstranit chirurgicky, ale zůstaly mi na tělo velké jizvy.Trpím velkým komplexem a již na mě delší dobu apeluje i kosmetička, abych si je nechala odstranit. Prosím o radu zejména týkající se odstranění laserem či chem. peelingem, popř. jinými způsoby. Ráda zašlu i foto. Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

Dagmar
12.7.2008 10:10:

Moc děkuji za všechny odpovědi. Jsem z Hradce Králové, proto bych byla velice vděčná tomu, kdo mi poradí, kam bych se svým problémem měla zajít v Hradci.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobry den,je vhodne odstraneni laserem.

odpověd

MUDr. Eva Harapátová MUDr. Eva Harapátová
8.7.2008 16:52:

DOBRÝ DEN,
DOMNÍVÁM SE ŽE EXISTUJE SPOUSTY MOŽNOSTÍ,JAK ODSTRANIT
PIHY.ALE VÁŽNĚ SE DOMNÍVÁM,ŽE JE VĚC POUZE DERMATOLKOGA,ABY URČIL,KTERÉ PROJEVY JE NUTNÉ ODSTRANIT A KTERÉ JE MOŽNÉ A JAKÝM PRO PACIENTA NEJVHOPDNŠJŠÍM ZPŮSOBEM,ODSTRANIT.PROTO BYSTE SPÍŠ MĚLA DÁT NA RADU KOŽAŘE A NÉ KOSMETIČKY.
PĚKNÝ DEN.
DR.HARAPÁTOVÁ

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
7.7.2008 13:18:

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz.
Na naší klinice provádíme odstraňování jizviček metodou Karboxyterapie - aplikace CO2 pod kůži, máme s ní výborné výsledky právě v oblasti zlepšování stavu jizev.Metoda je to bezbolestná a velmi rychlá, efekt je obvykle viditelný po cca 2-3 sezení.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s dermatoložkou MUDr. Koutnou, cena je 300,-Kč, cena za aplikaci je dle rozsahu od 400,-Kč.Množství aplikací určí lékař dle osobní konzultace a následného efektu.
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezké dne Věra Šobrová za GHC kliniku.

< Předchozí:Bradavice
výrůstky na dlaních a ploskách nohou:Další >

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova