Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Piha na rtu - Laserové odstranění kožních výrůstků

Piha na rtu

Jana zaslal(a) v 17.5.2008 11:30:   

Chtěla bych se zeptat jestli by mi odstranili pihi,která zasahuje do rtu...před rokem a půl kdy mi bylo čerstvě 14 jsem byla v Klinice Esthé a tam mi řekli, že ji mohou odstranit až mi bude 17...ale já už jí nechci, vadí mi,není hezká...Napadlo mě Karlovo náměstí,ale musela byhc mít jistotu, že by mi ji opravdu odstranily a nebyla by jizva, v Esthe jsem zaplatili 400kc jen za to, že nám řekli, že ji neodstraní...děkuji za odpověď...

Vaše odpověd

odpověd

Prof. MUDr. Pavel Barták, CSc.
20.5.2008 8:37:

Dobrý den, toto nelze bez osobní konzultace s Vámi přesně říci, raději bych Vám doporučila konzultaci s plastickým chirurgem Doc. Duškovou, cena je 300,-Kč, zde se domluvíme pro Vás na nejvhodnějším řešení. Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

FACELIFTING Praha
19.5.2008 14:02:

Vážená slečno, piha se dá odstranit laserem nebo VF bez patrnější jizvy. Nejvhodnější je zaslat foto na mail: lasercentrum@seznam.cz, nebo se objednat na naší recepci k bezplatné konzultaci, telefon je 222 511 780, mob. 608 425 423. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
18.5.2008 19:03:

Dobrý den, teoreticky lze odstranit laserem, bez jizvy projev na kůži, který popisujete i ve Vašem věku, samozřejmě s doprovodm jednoho z rodičů, vzhledem k Vaší neplnoletosti. Faktické vyjádření lékaře, zda je daný projev na kůži vhodný k laserovému odstranění je možné až po vyšetření. Cenová relace s epohybuje na naší klinice cca od 1 000,- výše, dle rozsahu, 500,-Kč na vstupní konzultaci a vyšetření. Další informace najdete na www.laseresthetic.cz S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová

odpověd

Reakce...x)
18.5.2008 22:09:

Pani z Brna mi tu psala, že u nich stojí odstrabnění jen 500 kč za jendu pihu... Je někde v praze takto levno?? A me stve, ze sme prijeli do Esthe a rekli nam jen že ne...ani nevim proc, udajne ze by mi rostla jizva,vdzyt ale laserem zadna nani ne...?? A platili sme 400...ja potrebuju 100% vedet ze to provedou...nejsme milionar,platila byhc ze sveho...je mi 15,5...a ta piha me drasticky srazi sebevedomi...je oskliva a na rtu...a navic kdyz jim slane,tka občas pálí... a je možné že by jmi laserem odstranili tři pihy za jendu cenu?? Asi ne co...x(

< Předchozí:znovuobjeveni znaminek

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova