Pihy
Jana zaslal(a) v 17.5.2008 11:36:
A ještě bych měla dotaz...vdy když s eopálím,udělají se mi nové pihy, hlavně kolem rtů a v jejich okolí...po létě ovšem nezmizí...strašně mi to ničí sebevědomí...Co mám dělat aby se pihy netvořili?? Nechci být jak cedník...ale také chci být opálená...A k předchozímu dotazu...kolik by u vas takove odstanění stálo?Děkuji...x)
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

Klinika estetiky - lékařské laserové centrum
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
FACELIFTING Praha
19.5.2008 13:59:
Vážená slečno, zkuste přes léto používat opalovacéí krém s faktorem ochrany 30. Určitě se nebude tvořit tolik nových pih. Pihy odstraňujeme laserem nebo VF, záleží na jejich velikosti a zda jsou vystouplé nebo ne. Odstranění pihy stojí podle velikosti od 400,- Kč. Nejvhodnější je se objednat na naší recepci k bezplatné konzultaci, telefon je 222 511 790, mob. 608 425 423. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Jana
20.5.2008 20:27:
Moc děkuji za rady...určitě to zvážím...Jsem ráda,že máte bezplatnou konzultaci...kamarádka k Vám jde taky...děkuji...
odpověd
Jana
17.5.2008 20:26:
A jak by to probíhalo...?? Potřebovala bych jistotu že mi to provedou, že nezůstane jizva a že to bude takhle za rozumnou cenu...Jinak budu muset čekat...x( chjo...
odpověd
17.5.2008 19:04:
Dobrý den,odstranění pihy by stálo do 500 Kč.Pihy lze odstranit např. laserem.mohou ale vzniknout opět.
odpověd
Jana
17.5.2008 20:20:
Děkuji, a to by mi i vstouplou pihu odstranili laserem?? Mě totiž řekli, že nemůžou, že musej použít nějakou nejjemnější nit jinak mi jizva poroste...tak že až v 17! Ale mě to uplně drasticky ničí sebevědomí...Máma do toho s emnou už nepujde...jen 400 za to že mii řeknou ne...jinak do Brna bych se nedostala...Zustala by jizva?? BOlí to?? Udělali by mi to i v 15,5 letech?? x( Děkuji moc