výrůstky na dlaních a ploskách nohou
fresita zaslal(a) v 23.7.2008 23:12:
Prosím vám velmi mě trápí několik desítek výrůstků na každé dlani a také na ploskách nohou..Jsou viditelné, některé větší jiné menší..Prý to nejsou bradavice..Má to i má maminka, ale ve velmi malém množství..Já to mám velmi hodně a pokud se koupu či myju nádobí či se potím, výrůstky vystoupí a zmokvají a je to dost nepříjemné a citlivé..Jsem z toho neštastná.Má kožní mi předepsala nějakou vodičku, ale zkoušela jsem to na jednu a rozleptalo mi to a nic se s tím nestalo.Je to velmi nepříjemné v denním životě, když někomu podávám ruku je to cítit a každý se hn ed ptá co to mám na rukách.Prosím o pomoc či jakoukoliv radu.Je mi 35let.Děkuji vám velmi moc.V< Předchozí:Odstranění pih
Piha a kliniky:Další >
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Institut lékařské kosmetiky, s.r.o. -

LaserPlastic
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění kožních výrůstků:
- Ceny od 300,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
24.7.2008 16:28:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci na dermatologii, aby si lékařka mohla výrůstky prohlédnout a doporučit další postup. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a objednat se na ni můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.7.2008 7:50:
Dobrý den,možnost léčby lze určit až po vyšetření.
Nahlásit nevhodný příspěvek