Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - znaménko - Laserové odstranění kožních výrůstků

znaménko

Alena zaslal(a) v 19.2.2008 19:26:   

Dobrý den,já bych se chtěla zeptat, jestli se dají odstranit vystouplá znaménka laserem a jak velká. Mám jedno na obličeji ale nelíbí jse mi a tak bych si ho chtěla nechat odstranit, ale bojím se, že mi nepůjde odstranit laserem a budu ho muset odstranit chyrurgicky a potom tam budu mít velkou jizvu.Prosím o radu děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
20.2.2008 18:32:

Dobrý den, znaménko je nezbytné v prvé řadě vyšetřit dermatodkopem, poté Vám kvalifikovaný dermatolog navrhne vhodnou metodu jeho odstranění ( laser, nebo chirurgické). Doporučuji objednejte se na vstupní konzultaci, jen tak se dozvíte přesné informace. MUDr.Simona Bedřichová

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, laser je v podstatě bezdotykový skalpel. Jedná se tudíž taktéž o chirurugické odstranění, kde je ovšem minimálně traumatizovaná tkáň, bez nutnosti šití s minimálním zjizvením. Každopádně útvar odstranit lze. Eva Ondráčková

Dobrý den,i vystouplá znamínka lze laserem odstranit.

< Předchozí:Dobrý den
Jizva po operaci:Další >

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova