znaménko
Alena zaslal(a) v 19.2.2008 19:26:
Dobrý den,já bych se chtěla zeptat, jestli se dají odstranit vystouplá znaménka laserem a jak velká. Mám jedno na obličeji ale nelíbí jse mi a tak bych si ho chtěla nechat odstranit, ale bojím se, že mi nepůjde odstranit laserem a budu ho muset odstranit chyrurgicky a potom tam budu mít velkou jizvu.Prosím o radu děkuji.
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
20.2.2008 18:32:
Dobrý den, znaménko je nezbytné v prvé řadě vyšetřit dermatodkopem, poté Vám kvalifikovaný dermatolog navrhne vhodnou metodu jeho odstranění ( laser, nebo chirurgické). Doporučuji objednejte se na vstupní konzultaci, jen tak se dozvíte přesné informace. MUDr.Simona Bedřichová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.2.2008 10:50:
Dobrý den, laser je v podstatě bezdotykový skalpel. Jedná se tudíž taktéž o chirurugické odstranění, kde je ovšem minimálně traumatizovaná tkáň, bez nutnosti šití s minimálním zjizvením. Každopádně útvar odstranit lze. Eva Ondráčková
odpověd
19.2.2008 20:33:
Dobrý den,i vystouplá znamínka lze laserem odstranit.