chloupky na bradě
Jana zaslal(a) v 18.6.2007 12:41:
Dobrý den. Nechala jsem si odstranit chloupky laserem. Byly dost husté (jako u puberťáka, kterému začínají růst vousy) a poměrně tmavé, takže naděje na úspěch byly vysoké, neboť čím tmavší, tím lepší efekt. Říkali mi, že asi dva týdny budu mít pokoj, ale potom chloupky znovu vyrostou a zákrok bude nutné opakovat. Ale už je to více než měsíc a pořád nic neroste. Mám se radovat, že to napoprvé fantasticky zabralo, nebo bych mohla být po několika měsících zase zklamaná? Na dotek tam nějaké chloupky jsou, ale jemné jako na obličeji. V zrcadle vidím pár černých bodů (méně než kolik bývalo tmavých chloupků), ale nic moc z nich neroste. Děkuji.
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
23.6.2007 18:03:
Dobrý den,po zákroku by chloupky měly zase růst asi po třech týdnech,ve Vašem případě je potřeba vyčkat i dva měsíce k vyhodnocení účinnosti zákroku.
Nahlásit nevhodný příspěvek