Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Chloupky na krku - Laserová depilace - odstranění chloupků

Chloupky na krku

Vlaďka zaslal(a) v 3.9.2007 22:24:   

Dobrý den, "trápí" mě ochlupení na krku, díky těhotenství chloupky zkoustly, ztmavly a prodloužily se. Mám světlou pleť a jsem tmavovlasá, takže chloupky jsou opravdu velmi vidět. Chtěla jsem se zeptat kolik laserových zákroků bych musela podstoupit, vím, že je to individuální, ale jaké s tím máte zkušenosti. Jde mi především o to, aby byl výsledek trvalý. Děkuji za Váš čas.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.Jana Melková
5.9.2007 9:07:

Depilace provádíme přístrojem gent LASE , který garantuje trvalou redukci ochlupení. Je třeba více návštěv. Ceník na www.clm-jevicko.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laserového léčebného centra Ostrava
4.9.2007 21:21:

Dobrý den, doporučujeme minimálně 3 ošetření. Jak píšete právě tmavší chloupky jsou pro laserovou epilaci nejlepší, takže odstranění doporučuji.Na našem pracovišti pracujeme s laserem Light-Sheer, který má atest americké FDA. Bližší informace na www.llc.cz, popř. na objednání volejte na tel. číslo: +420 596 114 647. Přeji hezký den

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
4.9.2007 17:05:

Dobrý den, na naší klinice provádíme trvalou redukci ochlupení přístrojem Aestera - fotopneumatická terapie, ošetření je bezbolestné a máme s ním výborné výsledky.Ráda bych Vás pozvala na konzultaci s dermatologem, cena je 150,- kč.Na tmavé chloupky přístroj reaguje mnohem lépe.Rádi Vás zde přivítáme.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

Dobrý den, pro nejlepší efekt je zapotřebí min. 3 ošetření epilačním laserem, blíže na www.mlc-laser.com. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, MLC

Dobrý den. Doporučila bych Vám ošetření pomocí IPL. V některých případech stačí ošetření. Osobně bych si nechala ochlupená místa ošetřit 5krát. Hezký den, PEM

Dobrý den, paní Vlaďko, je potřeba počítat s min. 4-mi ošetřeními, časové rozpětí mezi jednotlivými ošetřeními je cca 2 měsíce. K uspokojivému efektu je nutné dobře zvolit pracoviště (dát přednost specializovanému depilačnímu laseru, ne tzv. IPL). Eva Ondráčková

Dobrý den,je potřeba minimálně čtyři ošetření.

< Předchozí:mirne ochlupeni nosu
otázka ohledně depilace nohou.:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova