chloupky na prsou
Ivana zaslal(a) v 18.3.2008 13:51:
Dobrý den,byla jsem již 3x na laserové depilaci,nechávala jsem si odstraňovat chloupky na prsou a kolem bradavek,tam díky tomu,že jsou tmavé hned zmizely,ale ty jemnější i když ne úplně světlé,které mám na na prsou nějak výrazně nezmizeli.Proto bych chtěla vědět,jestli v tom mám dále pokračovat a čekat větší výsledky až o trochu déle,nebo se smířit s tím,že odstranit nejdou?
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Institut lékařské kosmetiky, s.r.o. -

MediBase Prague s.r.o. -

Esthé: Esthé-plastická chirurgie, a.s.; Esthé-Klinika estetické medicíny s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
facelifting-praha
21.3.2008 11:42:
Vážená paní, jakým typem laseru je vám prováděná depilace?
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.3.2008 20:44:
Může to být dáno geneticky, můžet to být dánoo hormonálním laděním.pokračování můžete zkusit. S pozdravem MUDr. Šípková, www.plastickachirurgie-uh.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek