Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - chloupky v obličeji - Laserová depilace - odstranění chloupků

chloupky v obličeji

Martila zaslal(a) v 23.6.2008 20:50:   

Dobrý den. Mám problém s chloupky na bradě a horním rtu.Některé jsou silné černé a mezi nimi se objevují bílé..spíše asi šedivé,protože už jsem starší.Vytrhávala jsem si je a poslední dobou se mi zdá,že rostou rychleji,obden si je musím odstraňovat.Chtěla jsem se zeptat jestli existuje možnost odstranění i těch bílých a na kolik by mě odstranění celkově vyšlo. Děkuji.

Vaše odpověd

Zdravím Vás. Lze odstranit jen tmavé chloupky-laserem. Světlé bychom mohli odstranit epilačníjehhlou. Zákrok laserem stojí 600-horní ret, 800-1000Kč brada. je potřeba více zákroků.Zdraví martina j.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,laserem nelze odstranit chloupky bílé,šedé nebo příliš světlé.Je potřeba min. 4 ošetření.Cena za první ošetření je do 2000 Kč.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odstranění chloupků v třísle :Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova