Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Depilace horního rtu - Laserová depilace - odstranění chloupků

Depilace horního rtu

slečna V. zaslal(a) v 23.4.2008 17:09:

Dobré odpoledne, zajímalo by mě zda provádíte depilaci horního rtu už od 15 let(samozřejmě se souhlasem rodičů). Tento problém mě trápí dlouho a od září jdu na novou školu a nechci, aby se na mě divně spolužáci dívali. Předem děkuji za odpoveď.
Vaše odpověd

Dobrý den,ano je to možné.S pozdravem Simona Skálová,asistentka.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, ano provádíme. Depilační laser není nic nebezpečného, co by jakkoli mohlo ohrozit Váš zdravotní stav. Eva Ondráčková

zdravím vás, ....je to možné, pokud máte tmavé chloupky.Cena u mě v salonu je 600Kč. Jedná se o vícenásobné ošetření.zdraví martina janoušová

< Předchozí:Depilace nohou
Oprava:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova