Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - depilace intimních míst - Laserová depilace - odstranění chloupků

depilace intimních míst

Marie zaslal(a) v 11.4.2007 13:43:   

Dobrý den, chtěla by jsem si časem nechat depilovat také intimní místa - můžete mi prosím zdělit ceny :-) Děkuji :-)

Vaše odpověd

odpověd

beranice 007
9.10.2007 17:09:

nechápu jak se nekdo muže holit jsem zcela přírodní již od té doby co mi začalo růst ochlupení....jsem na to pysná...a spolu se svým přítelem jsme zcela přírodní....

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, paní Marie, cena záleží na konkrétní velikosti ošetřované plochy, u nás se v těchto partiích pohybuje okolo 2.000,- Kč za jedno ošetření. Eva Ondráčková

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.4.2007 15:02:

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz.Cena za depilaci je 1.500,- kč za jedno ošetření.Potřeba je cca 5.ošetření v rozmezí 4-5 týdnů. Za GHC kliniku věra Šobrová

odpověd

Klinika Laserového léčebného centra Ostrava
11.4.2007 20:55:

Přeji hezký den Marie, cena na naší klinice za depilaci intimních míst je za jedno ošetření v rozsahu 2500-3500,-Kč, dle rozsahu zákroku a počtu impulsů. Bližší info na tel. čísle: +420 596 114 647, http: www.llc.cz Přeji příjemný den.

Dobrý den,cena za odstranění chloupků na intimních místech laserem GentleLASE je kolem 3000Kč za jedno ošetření.

< Předchozí:laeserová depilace
odstranění chloupků:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova