Dobry den hledam kliniku, kde by mi odstranili cerne a bile chloupky, mam zajem jen o pristroj Soprano XL. Videla jsem vysledky lidi po par mesicich cca 4 sezeni a zbavili se i svetlych chloupku natrvalo. Nezajimaji me lasery nebo kliniky ktere mi chteji tvrdit ze svetle chloupky odstanit nejdou, vsechno jde jen je zapotrebi spravny pristroj.
Dekuji za odpovedi
Přístroj Soprano XL-hledám kliniku
(Diskuze k tématu Laserové odstranění chloupků)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Brno
Počet příspěvků: 206
Vážená paní,
Soprano XL firmy Alma Lasers je skutečně špičkový diodový depilační laser. Podobně jako další moderní depilační lasery (např. MeDioStar XT Asclepion - tento používám já) pracuje s vlnouvou délkou 810nm a dvojitým pulzem, samozřejmostí je i chlazení kožního povrchu. Chloupky likviduje na principu tzv. selektivní fototermolýzy, tzn. laserová energie se přednostně vychytává v pigmentu rostoucích chlupových kořínků, které jsou tak cíleně zničeny. Cibulky zcela bez pigmentu, bohužel, odstranit nemůže, i když by to bylo fajn.
Více informací najdete na webu výrobce www.almalasers.com, případně i na mých stránkách.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz
Dobrý den,
velice nás těší, že se zajímáte o nejnovější technologie v oblasti trvalé laserové epilace.
S přístrojem Soprano XL je dosahováno opravdu výborných výsledků na všech typech chloupků a barvách pokožky. S přístrojem Soprano XL pracuje v ČR například:
Laserové centrum v Praze - www.silvapharm.cz;
Studio laserové depilace Soprano - tel.: 607 177 553, 596 122 425
Se srdečným pozdravem - Nimotech, s.r.o. (www.nimotech.cz), autorizovaný zástupce společnosti Alma Lasers v České republice
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?