Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dotazecek - Laserová depilace - odstranění chloupků

dotazecek

Marta zaslal(a) v 17.7.2007 12:28:   

Ptala sem se na to ,kolik stojí ten laser na ty vrasky.

Vaše odpověd

odpověd

Janina
20.11.2007 8:46:

4.10. jsem absolvovala operaci horních víček. Zbyly mi po ní nevzhledné červené asi 2cm pře vnější okraj oka přesahující jizvy. Jsem z toho velmi nešˇastná. Na kontrole mi bylo řečeno, že se to časem zlepší. Mám dále provádět tlakové masáže. Mám pocit, že každodenním tlakováním si však kůžičku spíš vytahuji a začíná mi už zase trochu přepadávat přes jizvy. Je mi 42 let. P"vodně jsem šla na konzultaci kvůli pár jemným vráskám pod očima. Bylo mi řečeno, že je možno je odstranit pouze operací dolních víček, ale ještě před ní je vhodné absolvovat i operaci dolních víček. Aniž jsem si zjistila nějaké podrobnosti, se zákrokem jsem souhlasila (ačkoli jsem v podstatě žádné převisy kůže neměla, prý jen unavený výraz), vůbec mě nenapadlo, že výsledek na plastické chirurgii může být horší než stávající stav. Můžete mi poradit, jak jizvy odstranit nebo aspoň zjemnit tak aby nebyly nápadné. Je asi pravděpodobné, že kdybych absolvovala i dolní víčka, že jizvy budou také tak hrozné? Děkuji. Janina

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
17.7.2007 13:05:

Doadtek: pokud máte na mysli cenu laseru - jako přístroje, tak ta se pohybuje v řádu několika milionů korun.

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
17.7.2007 13:04:

Pokud máte na mysli laserový zákrok, tak erbiovým laserem, zákrok SkinResurfacing - celý obličej stojí 25 000Kč až 30 000Kč,rejuvenace - omlazení pleti obličeje laserem V-beam stojí 3 500,- jedno ošetření - je nutné absolvovat cca 5-6 ošetření dle typu a stavu pleti, biostimulační laser jako doplněk omlazujících procedůr stojí 490,-Kč jedno ošetření, nutné je absolvovat 10 ošetření.

odstranění chloupku:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova