Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dva v jednom - Laserová depilace - odstranění chloupků

dva v jednom

David zaslal(a) v 24.3.2008 22:44:   

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je normálni když mi vyskoký procento chlupů vyrůstá v páru jakoby z jednoho kořinku,prostě jsou u sebe že vypadaj jak jeden silnej,takže ochlupeni má mnohem větši hustotu..Mám to hodně na prsou kde mám hodně silný a tvrdý chlupy,skoto jako vousy.Doplnuju že si je zkracuju strojkem,protože jinak dorůstaj hodně do delky.Navic se mi pořád objevuji nový a nový na krku atd.Uvažuju o laser depilaci a mám docela obavy aby to mělo smysl když rostou nový a nový chlupy.Je mi 27

Vaše odpověd

Dobrý den, záleží pouze na Vás, rozhodnete-li se pro permanentní odstranění nežádoucího ochlupení. S pozdravem Pavel Janda tel.: 721 283 208

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

FACELIFTING Praha
25.3.2008 9:48:

Vážený pane, může docházet k tomu, že vlasové cibulky jsou blízko sebe a proto chloupky vypadají jako by vyrůstaly dva z jednoho místa. Při laserové depilaci dochází k postupnému trvalému odstranění všech chloupků. Bližší informace o možnostech laserové depilace vám poskytne naše recepce na tel.č.: 222 511 790 nebo na mailové adrese: lasercentrum@seznam. cz. Můžete prosím zaslat foto, abychom vyhodnotily možnosti aplikace laseru?

V případě, že jste endokrynologicky v pořádku, není důvod, proč by laserovou depilací nemělo dojít k trvalému odstranění nežádoucího ochlupení. Eva Ondráčková

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
25.3.2008 8:43:

Dobrý den, na naší Klinice GHC máme přístroj na depilaci Aesthera. Jedná se o novou , rychlou a bezbolestnou metodu na redukci chloupků. Nejdříve je nutná vstupní konzultace s naší dermatoložkou, která stojí 150,-Kč.Lékařka Vám poradí veškeré možné alternativy a určí Váš fototyp. Pro zájem o objednání posílám číslo Kliniky : 222 211 206, 208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Blanka Dušková.

< Předchozí:Záleží na typu laseru?
laserová depilace:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova