Hubnutí
Pavlína zaslal(a) v 6.12.2007 7:45:
Dobrý den, jsem 39 ti letá žena, začala jsem koncem léta s dietou, úspěšně hubnu, ale je to běh na dlouhou trať, potřebuju poradit, jestli jde nějak předejít tvorbě vrásek, povolení kůže...atd. Kamarádka zhubla asi 40kg, ale velmi u toho "zestárla". Jinak je mi samozřejmě jasné, že po redukci budu Vaše služby potřebovat. Alespon v oblasti břicha a prsou...Mám velkou nadváhu, ale konečeně se mi ji snižovat. Děkuji za odpověď PavlínaPartner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Esthé: Esthé-plastická chirurgie, a.s.; Esthé-Klinika estetické medicíny s.r.o. -

Ústav lekárskej kozmetiky a.s. -

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
6.12.2007 14:54:
Držím Vám palce ve vašem snažení,pokud budete chtít využít našich služeb, těšíme se na vás.Zdraví Martina janoušová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.12.2007 10:32:
Dobrý den, paní Pavlíno, Vaše vůle je obdivuhodná , jen tak dále. Kůže ve Vašem věku stále elasticitu má. V případě velkých kožních nadbytků je asi nejúčinnějším řešením jejich chirurgické odstranění. U prsou jejich modelace. Ale minimalizaci nadbytků můžete napomoci třeba pravidelnými masážemi na bázi podtlaku, naše pracoviště doporučuje přístroj LPG. Přeji, abyste dosáhla požadovaného cíle. Eva Ondráčková
odpověd
6.12.2007 10:21:
prijdte k nam pomuzeme 721 283 208, 723 850 509, 222 222 335
odpověd
6.12.2007 9:49:
Milá Pavlíno, fandím Vám ve Vašem úsilí a vřele doporučuji ošetření radiofrekvenčním přístrojem Accent, který kombinuje redukci tukových vrstev v podkoží s vyhlazováním a vypínáním kůže nad ošetřenými partiemi. Přístroj používá 2 hlavice, unipolární redukuje tukovou vrstvu v hloubce 15-20 mm a bipolární hlavice v hloubce 2-6 mm stimuluje pojivovou tkáň (kolagen) k novotvorbě a k lineárnímu uspořádání vláken, což ve výsledku vede k vypnutí a vyhlazení pokožky. S velkým a dlouhodobým efektem se tato metoda využívá i k vyhlazování vrásek v obličeji, na krku apod. Přístroj Accent pracuje v současnosti už asi na 10 pracovištích v ČR . MUDr.Věra Cardová