knírek
Iveta zaslal(a) v 3.7.2007 10:23:
Dobrý den, chtěla jsem se prosím Vás zeptat. Před dvěma lety jsem podstoupila 4x laser (chloupky nad horním rtem). Mám tmavé ochlupení. Vše jsem dodržela podle instrukcí, ale efekt žádný. Mám se pouštět ještě do dalšího investování, nebo když je někomu dané ochlupení geneticky,...nejde s tím nic dělat? Může to být nedostatečností přístroje? Je to chyba hormonů? MOc děkuji za odpověď.
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Serafin - estetický salon -

Lékařské laserové centrum -

Laserové centrum Praha - Esthé, Klinika estetické medicíny s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
3.7.2007 17:45:
Dobrý den Iveto, výsledný efekt laserové depilace je ovlivněn spoustou vnější i vnitřních faktorů, zejména genetických, finkcí žláz s vnitřní sekrecí a stím spojenou případnou hormonální dysbalancí. Z dlouholeté zkušenosti s laserovu depilací Vám můžeme garantovat, že 4 ošetření rozhodně nestačí k pozitivnímu výsledku. S principem laserové depilace by Vás měl seznámit lékař při vstupní konzultaci, nebo opakovaně v průběhu léčby. Určitě to nevzdávejte, je to škoda v této fázi, případně zvolte jiné pracoviště - výběr je velký!
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
3.7.2007 13:19:
Dobrý den, přede, děkujeme za Váš dotaz. Na naší klinice máme přístroj Aesthera, který je určen k redukci ochlupení.Je to nová, rychlá a bezbolestná metoda, která má velké úspěchy. Nejdříve je ale nutná konzultace s naší dermatoložkou, která stojí 150,-Kč. Na konzultaci Vám lékařka velmi ráda odpoví na veškeré Vaše dotazy. Cena jedné depilace horního rtu stojí 600,-Kč. Pro zájem o objednání Vám posílám číslo recepce kliniky tel: 222 211 206 - 208. S přáním hezkého dne za kliniku GHC Blanka Dušková.
odpověd
3.7.2007 12:35:
Dobrý den,nevím jaký laser jste podstoupila.Ale v případě horního rtu je nutno podstoupit i 6-8 ošetření.