Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - laeserová depilace - Laserová depilace - odstranění chloupků

laeserová depilace

Marie zaslal(a) v 11.4.2007 13:37:   

Dobrý den, chtěla by jsem si nechat odstranit chloupky na nohou a v tříslech, postupně pak i na rukou a v podpaží, můžete min prosím poradit nějaké centrum, popř. mi říct jak se asi pohybují ceny ? Několik i-net stránek jsem už prošla a ceny se dost různí. Chci to samozdřejmě co nejlevněji, ale zároveň odborně a kvalitně. Je mi 25.let a bydlím v Krnově (okr.Bruntál) pracuji ale v Praze, jelikož hodně cestuji, je mi jedno kde by zákrok proběhl :-) moc děkuji :-)

Vaše odpověd

Dobrý den, paní Marie, mohu Vám nabídnout ošetření v Českých Budějovicích - diodovým depilačním laserem LightSheer Diode Lumenis (pozn. pracoviště je vhodné si vybírat právě podle typu laseru, se kterým pracuje), naše ceny jsou asi velmi příznivé, protože ošetřujeme mnoho pacientů z druhého konce republiky, zkušenost máme 10-ti letou, počet provedených ošetření cca 12 000. Šťastný výběr přeje Eva Ondráčková

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.4.2007 15:08:

Dobrý den,k trvalé redukci ochlupení užíváme nový přístroj tzv. Aestera - je to photopneumatick terapie, s nímž máme výborné výsledky. Cena za 1. ošetření Dolní končetiny - 8.000,- kč, třísla - 2.000,-kč, Horní končetiny 3.500,-, Podpaží 1.500,- kč.Potřeba je vstupní konzultace , cena je 150,- kč, a ošetření se opakuje cca 5x v rozmezí 4-5 týdnů.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

odpověd

Klinika Laserového léčebného centra Ostrava
11.4.2007 21:01:

Hezký den Marie, v našich LLC nabízíme zcela moderní způsob, jakým lze chloupky velmi rychle, účinně a dlouhodobě až trvale odstranit. Přicházíme s novou generací epilačního laseru Light-Sheer, který má atest americké FDA. Je vhodný především na chloupky tmavé a již po několika prvních ošetřeních dochází k trvalému odstranění. Další informace o laserové depilaci najdete na našich webových stránkách: www.llc.cz, tel. číslo pobočky v Opavě je: +420 552 301 552, nebo na centrální kliniku v Ostravě: +420 596 114 647. Mějte se hezky.

Dobrý den,provádím odstranění chloupků nejnovějším a nejvýkonějším laserem GentleLASE.Cena za odstranění chloupků na nohou je kolem 10000Kč,tříslech 2800Kč za jedno ošetření.Přesná cena se stanoví po konzultaci (může být i nižší).Ošetření je třeba opakovat (3-4x,cena se postupně snižuje).

< Předchozí:chloupky-ucho
depilace intimních míst:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova