Laserové odstranění chloupků
Katka zaslal(a) v 4.4.2007 2:50:
Dobrý den, chtěla bych odstranit tmavé chloupky na břiše od pupíků dolů. Jsem zvyklá je odbarvovat, ale chci se jich zabavit úplně. Zajímalo by mě jaká existují zdravotní rizika. V dětství jsem trpěla na atopický ekzém a jsem alergička. Také bych chtěla vědět cenu zákroku na tomto místě a kolik času zákrok zabere.
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
4.4.2007 12:54:
Dobrý den,ve Vašem případě je možno provést trvalou redukci chloupků laserem.Po konzultaci je možno hned provést zákrok.Cena je cca od 1600Kč za jedno ošetření (jednu návštěvu).Je kalkulována dle hustoty ochlupení (je nutno podstoupit 3-5 ošetření).
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
4.4.2007 10:20:
Vážená Katko, jako první krok je vstupní konzultace s dermatologem. který se zabývá laserovou terapií. K trvalé edukci ochlupení je zapotřebí více návštěv cca 5 -7 počet je velmi individuální-bližší informace o principu laserové depilace se dočtete na www.laseresthetic.cz,cenová relace se pohybuje-dle množství chloupků cca od 2 000,- výše za jedno ošetření.
odpověd
4.4.2007 9:49:
Dobrý den, na naší klinice na redukci ochlupení používáme přístroj tzv. Aestera - je to fotopneumatická terapie.Máme s touto metodou výborné výsledky, a-to právě s depilací tmavých chloupků.Vstupní konzultace s dermatoložkou stojí 150,- kč, cena za 1. ošetření je 1.500,- kč.Ošetření se opakuje cca 5x po 4-6 týdnech.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem za kliniku GHC Věra Šobrová.