Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Laserové odstranění chloupků - Laserová depilace - odstranění chloupků

Laserové odstranění chloupků

Martina zaslal(a) v 21.4.2007 22:26:   

Dobrý den, mate mě, že někdo doporučuje sezení opakovat 5x až 6x a někdo jen 3x. To je velký rozdíl. Asi na to každý člověk reaguje individuálně, ale nemyslím, že by to bylo jen tím. Pro mě a myslím, že nejen pro mě... je samozřejmě atraktivnější sezení, které se musí opakovat jen třikrát a ne šestrkát.

Vaše odpověd

odpověd

Martina
26.4.2007 18:08:

Vážení, jestli vnímám význam pojmu TRVALÁ REDUKCE OCHLUPENÍ? Naprosto mě to omráčilo. Moje vnímání bude rozhozené ještě týden, až tuto informaci vstřebám, objednám se! Děkuji za obsáhlou odpověď!

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
23.4.2007 11:48:

Vážená Martino, odborníci na naší klinice pracují s depilačními lasery již přes 10 let a níže stručně uvádíme fakta za kterými si stojíme:depilace laserem je metoda, která je schválená jako TRVALÁ REDUKCE OCHLUPENÍ - vnímáte ten význam? Rozhodně nikdy nestčí k požadovanému efektu 3 ošetření ,počet opakování je velmi individuální a závisí na spoustě vnějších a vnitřních faktorů (genetika, hormonální dybalance, funkce žlaz s vnitřní sekrecí apod.)-pro pochopení principu laserové depilace je nutná vstupní konzultace s odborným lékařem, který se specializuje na laserovou léčbu. Průměrný počet opakování je 6 až 8, někdy i více návštěv,v rozmezí 6-7 týdnů.

odpověd

janca
22.4.2007 19:57:

mě zas bylo řečeno jednou dermatoložkou na jednom z předních českých pracovišt-že laserová depilace není trvalá,jen omezí růst ale ne natrvalo.Že prý je to lež.Sama jsem se divila,že šla sama proti sobě..Tak co je na tom pravdy?Chodím na ,,knírek,,už přes rok do Asklepionu a chloupky rostou pořád.Děkuji

odpověd

MUDr. Pavel Krejzlík MUDr. Pavel Krejzlík
22.4.2007 17:20:

Počet ošetření, možnost ošetření i světlých chloupků i výsledný efekt redukce záležína typu použitého laseru. Dr.Krejzlik

Dobrý den,v některých případech stačí tři sezení,je to individuální.

< Předchozí:odstranení chloupku z podbříšku

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova