Líbí se Vám depilovaní muži?
Michaela Ferancova zaslal(a) v 10.8.2007 19:00:
Myslíte si, že by si muži měli nechat depilovat hrudník a záda pokud mají v těchto oblastech výrazné ochlupení?
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Radko
30.1.2008 18:40:
mila michaelo,ja si taky myslim/jako vetsina/to stejne...
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Simona
3.1.2008 14:45:
Dobrý den. Určitě je to věc názoru a nejen u depilace v oblasti hrudníku či zad, ale i třeba intimních partií. Co je pro jednoho nepřijatelné a nepůsobí chlapsky, pro druhého je naopak hezké a žádané. Nemyslím si, že chlap je o něco méně chlap, pokud podstoupí nějaký kosmetický zákrok. A ani to, že muži se spíše nechávají depilovat kvůli partnerce, než kvůli sobě. Je to přeci věc každého, každý má jiný vkus a tak i muž si může přát hladké tělo bez chloupků .. klidně všude. Proč taky ne? :)
odpověd
Karel Kučera
2.1.2008 19:17:
Dobrý den,můj nazor je podobný jako u většiny,to znamená že jde o věc vkusu,ale nemyslím že by se muži nechávali depilovat kvůli sobě,ale spíše protože je o to požádá jejich partnerka a že jsou ochotni jí v tom vyhovět.
odpověd
17.8.2007 15:21:
Dobrý den,je to na každém muži,zda chce provést tento zákrok.A je to zákrok běžný.
odpověd
17.8.2007 13:31:
Dobrý den. to je věc názoru a vkusu. Co se líbí jednomu může druhý odsuzovat. PEM
odpověd
Kamila
14.8.2007 10:06:
Já si tedy myslím, že ne, ale respektuji, že jsem možná jedna z mála, která smýšlí takto "staromódně". Můj názor je, že chlap a epilace či jiné kosmetické zákroky nepatří dohromady. Po jakémkoliv kosmetickém zákroku už na mě chlap nepůsobí dost chlapsky. :o)