Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - obličej - Laserová depilace - odstranění chloupků

obličej

javer zaslal(a) v 27.5.2007 19:20:   

dobrý den,chtěla bych se zbavit chloupků na bradě a krku,každý týden je musím vytrhávat pinzetou,kolik je potřeba sezení,je výsledek trvalý?Pokud možno Brno děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Eva
11.10.2007 7:48:

Dobrý den,na obličeji mám tmavé tvrdé chloupky. Podstoupila jsem 4x laserovou depilaci, ale chloupky rostou dál. Nebyly už tak tvrdé, ale paní doktorka mi řekla, že je musím holit, protože kdybych je dál vytrhávala, podporovala bych jejich další růst. Holením ale samozřejmě zase ztvrdly. Na další laser nemám peníze, jsem těhotná. Poradíte mi, co teď s tím ?

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Evropské centrum zdraví a krásy
28.5.2007 16:14:

Vážená paní, trvalá redukce ochlupení pomocí laseru je ambulantní výkon trvající řádově desítky minut. Nejlepší výsledky jsou u tmavých chloupků. K trvalé REDUKCI ochlupení je zapotřebí minimálně čtyř návštěv, vždy asi po 1 -2 měsících. Před ošetřením je třeba chloupky nevytrhávat, pouze zastřihnout či namokro oholit. Objednací doba je cca 2 týdny. Po ošetření může být pokožka zarudlá, v extremních případech se mohou objevit drobné stroupky, které se zhojí bez jizev.Dr.Krejzlik, Brno

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
28.5.2007 16:07:

Dobrý den, na naší klinice provádíme odstraňování chloupků fotopneumatickou terapií - aestera, efekt je trvalý a výsledky máme vynikající.Je potřeba cca 5 sezení, cena za 1. ošetření je 1.000,- kč.Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s dermatoložkou, cena je 150,- kč.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem věra Šobrová za GHC kliniku.

zdravím, v obličeji je většinou zapotřebí 5 ošetření, efekt je trvalý. Cena záleží na velikosti ošetřené plochy. S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová, www.mlc-laser.com

Dobry den. Pocet sezeni zalezi na Vasem fototypu. Pocitejete 3-5. PEM

odpověd

javer
27.5.2007 21:42:

Dobrý večer,děkuji za odpověď,je možné se objednat?Kolik stojí jedno sezení?

Dobrý den,laser GentleLASE je určen k trvalé redukci chloupků.Je potřeba 3-5 sezení.

prosba o radu - odstraneni chloupku na nohou:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova