Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - ochlupení - Laserová depilace - odstranění chloupků

ochlupení

Iva zaslal(a) v 3.4.2008 18:56:   

Dobrý den, mám takový dotaz, dnes jsme podstoupila konzultaci v léčebném laserovém centru v Ostravě..šlo mi o ochlupení v okolí prsních dvorců,nejenže se pani MUDr. na to dané ochlupení nepodívala...a určila mi cenu 2500..za jedno ošetření, snad jsem nepřeslechla..ale zdá se mi to hodně...

Vaše odpověd

..po tomto soku Vam nabizime prvni osetreni zdarma.... bohuzel ale bez jizdenky na Pendolino 222 222 335, 723 850 509

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
4.4.2008 11:21:

Dobrý den, paní Ivo. Na naší Klinice GHC provádíme redukci chloupků pomocí moderního přístroje Aesthera. Jedná se o rychlou a bezbolestnou metodu. Před samotným ošetřením je důležitá konzultace s naší dermatoložkou, která Vám zajisté depilovanou pokožku prohlédne a pohovoří s Vámi o metodě. Cena se určuje dle pulzů, za jeden pulz zaplatíte 30Kč. Pro objednání volejte číslo naší Kliniky GHC Praha 222 211 206 nebo 222 211 208. S přáním pěkného dne za Kliniku GHC Zuzana Škvorová

Dobrý den,cenu si stanovuje každé laserové centrum dle své ekonomiky.Cena se stanovuje dle hustoty chloupků a ošetřené plochy.

< Předchozí:Chloupky v mateřském znaménku

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova