Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění bradavic kolem žaludu - Laserová depilace - odstranění chloupků

odstranění bradavic kolem žaludu

adam zaslal(a) v 27.5.2008 11:13:

dobry den,udelali se mi hodně malích bradaviček kolem žaludu ze spodní strany,kožní lekarky říkají že to jde odstranit pouze laserem a stejně se to muže vrátit.já bych to chtěl stejně zkusit.poradí mi někdo???děkuji
Vaše odpověd

odpověd

Petr
19.7.2008 9:51:

Dobrý den, mám stejný problém a chtěl bych se zeptat zda tyto bradavičky jsou přenosné na mou partnerku či nikoliv...děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, doporučujeme Vám objednat se na osobní konzultaci k našemu urologovi. Objednat se můžete na tel. č. 475212047 nebo 775122031. Děkujeme, zdraví Charvátová Pavla - recepce

odpověd

FACELIFTING Praha
27.5.2008 13:36:

Vážený pane, výrustky se dají odstranit laserem nebo pomocí VF. Hojení je bez jizvy a trvá asi cca 7 dní. Po výkonu se můžete koupat a nejste nijak omezen ve vaší práci. Výkon se provádí v místním znecitlivění. Bližší informace vám poskytne naše recepce. Facelifting - lékařská kosmetka Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790 , mob. 608 425 423 mail.: lasercentrum@seznam.cz

Dobrý den,možnost odstranění laserem je.

depilace chloupků:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova