odstraneni chloupku
zlatka zaslal(a) v 12.6.2008 14:59:
chci se zeptat zda existuje nejake trvale odstraneni chloupku v obliceji a pokud ano koélik stoji a kam muzu jit na tento vykon.Jsem s Ostravy DekujiPartner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Medical Laser Centre -

Lékařské laserové centrum -

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
zlatka
14.6.2008 9:51:
jedná se o chloupky nad horním rtem a jsou spíše tmavé. v jaké cenové relaci se pohybuje odstranění a je trvalé? děkuji
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
carmen.f
13.6.2008 17:30:
Dobrý den,chtěla bych zkusit laserovou depilaci. Mám hodně tmavé a silné chloupky. Po holení mi zůstávají na nohách viditelné nepříjemné černé tečky. Chtěla bych se toho na nohách zbavit úplně. Šlo by jen o holeně, mohli by jste mi říct, kolik by mě tento zákrok přibližně stál? Předem děkuji
odpověd
FACELIFTING Praha
13.6.2008 17:00:
Vážená paní, chloupky v obličeji se dají odstranit laserovou depilací. Můžete prosím sdělit, jakou mají chloupky barvu a kde jsou na obličeji, zda jde o bradu, horní ret nebo tváře. Podle velikosti plochy se stanovuje cena depilace. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 Recepce: 222 511 790, mob. 774 725 423. mail.: lasercentrum@seznam.cz