odstranění světlých chloupků-horní ret
Jana Krátká zaslal(a) v 27.1.2008 21:27:
Dobrý den,již dlouho se rozhoduji,zda podstoupit odstranění chloupků nad horním rtem - laserem?Mám světlé,ale husté chloupky,které vyniknou hlavně na slunci a intenzivním světle.Zarazilo mě,když jsem se dočetla,že u světlých chloupků není tato metoda účinná???Měla bych podstoupit raději jinou metodu-např.elektrická jehla???Dále mě zarazilo,když se dočítám,že tato metoda-Laser,není trvalá???Mám již v jednom středisku domluvený termín,ale po těchto názorech se stále rozhoduji,jestli není lepší zůstat u depilace voskem...?
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
28.1.2008 10:32:
Dobrý den paní Krátká, na naší Klinice provádíme depilaci přístrojem Aesthera.Aesthera - jedná se o novou ,rychlou a bezbolestnou metodu na redukci ochlupení. Na světlé chloupky opravdu depilace neúčinkuje.Existuje vodička jménem LIPOXAL, která ztmavuje chloupky a potom je možná depilace.Lipoxal stojí cca. 3200,-Kč. Nejdříve je ale nutná konzultace s naší dermatoložkou, která stojí 150,-Kč.Lékařka Vám velmi ráda poradí veškeré možnosti. Pro zájem o objednání posílám číslo recepce naší Kliniky tel: 222 211 206, 208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Blanka Dušková.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
28.1.2008 8:09:
Dobrý den, laserová depilace je určena opravdu pouze k odstranění tmavých chloupků. Eva Ondráčková
Nahlásit nevhodný příspěvek