Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění světlých chloupků-horní ret - Laserová depilace - odstranění chloupků

odstranění světlých chloupků-horní ret

Jana Krátká zaslal(a) v 27.1.2008 21:27:   

Dobrý den,již dlouho se rozhoduji,zda podstoupit odstranění chloupků nad horním rtem - laserem?Mám světlé,ale husté chloupky,které vyniknou hlavně na slunci a intenzivním světle.Zarazilo mě,když jsem se dočetla,že u světlých chloupků není tato metoda účinná???Měla bych podstoupit raději jinou metodu-např.elektrická jehla???Dále mě zarazilo,když se dočítám,že tato metoda-Laser,není trvalá???Mám již v jednom středisku domluvený termín,ale po těchto názorech se stále rozhoduji,jestli není lepší zůstat u depilace voskem...?

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
28.1.2008 10:32:

Dobrý den paní Krátká, na naší Klinice provádíme depilaci přístrojem Aesthera.Aesthera - jedná se o novou ,rychlou a bezbolestnou metodu na redukci ochlupení. Na světlé chloupky opravdu depilace neúčinkuje.Existuje vodička jménem LIPOXAL, která ztmavuje chloupky a potom je možná depilace.Lipoxal stojí cca. 3200,-Kč. Nejdříve je ale nutná konzultace s naší dermatoložkou, která stojí 150,-Kč.Lékařka Vám velmi ráda poradí veškeré možnosti. Pro zájem o objednání posílám číslo recepce naší Kliniky tel: 222 211 206, 208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Blanka Dušková.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, laserová depilace je určena opravdu pouze k odstranění tmavých chloupků. Eva Ondráčková

Nahlásit nevhodný příspěvek

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova