vrastanie a zapalovanie chlpkov
Ludmila zaslal(a) v 10.4.2008 20:47:
Dobrý den, mám už zopár rokov problém s pokožkou po depilácii. Prejavuje sa to hlavne na lýtkach, kde sa mi chloupky vrastajú dovnútra a zapaľujú sa póry a vznikajú kožné začervenalé zahnisané pupínky podobné akné, ktoré je potrebné vytláčať. Potom sa zapaľujú a aj keď sa zahoja,tak mi ostávajú tmavé škvrny a jazvičky. Skúsila som asi všetky druhy depilácie,ale nič nepomáha. Som už z toho zúfalá, musím nosiť dlhé nohavice aj v lete. Mohli by ste mi prosím poradiť, čo mám robiť, poprípade na akej klinike bz som sa mohla objednať na vyšetrenie a konzultáciu. Veľmi pekne ďakujem.
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Esthetic, s. r. o. -

Lékařské laserové centrum -

Laserové centrum Praha - Esthé, Klinika estetické medicíny s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
13.4.2008 13:24:
Dobrý den, na bezplatnou konzultaci se můžete objednat na tel.: 721 283 208, s pozdravem Pavel Janda
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
FACELIFTING Praha
11.4.2008 7:52:
Vážená paní. ve vašem případě je vhodná laserová depilace s následným ošetřením pokožky Eryfluidem nebo Aknemycinem ve formě roztoku. Ke konzultaci se můžete objednat mailem: lasercentrum@seznam.cz nebo na našá recepci, telefon je 222 511 790.
odpověd
11.4.2008 7:52:
Dobrý den,mohu Vám nabídnout vyšetření a léčbu.