Cervenani kuze
Viktor zaslal(a) v 3.7.2007 11:44:
Dobry den, Byl jsem na osetrni cervenych zilek na obliceji a to za pomoci pulsniho svetla Anaesthera. Nicmene je to jiz 4 mesice a plocha osetreni kolem zilky je cervena. Je zapotrebi dalsi laser operace na odstraneni zacervenani ?< Předchozí:žilky
strie:Další >
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění rozšířených žilekJestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.
Fotky před/po
-

MediBase Prague s.r.o. -

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Klinika Laser Esthetic
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění rozšířených žilek:
- Ceny od 10,- CZK
- Ceny do 5.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Lukas
29.10.2007 17:49:
Dobry den ja mam teprve jit na operaci laserem ktery mi ma vypalit zilky z tvari ale doktorka mi zatim pise predpisy nejakych masticek a vodicek na akne chce me toho zbavit ale nevim proc kdyt mi maji prece vypalit zilky z tvari a ne akne
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Helena
17.7.2007 18:06:
Dobry den, trpim chronickym cervenanim.Byla jsem jiz u hypnoterapeuta,ale nepomohlo mi to.Slysela jsem o operaci kde se prerusi tenke zilky,provadi se predevsim v Americe,zajimalo by mne,jestli se to dela i u nas v Cechach.Dekuji
odpověd
3.7.2007 17:30:
Dobrý den Viktore,navštivte ještě jednou pracoviště, kde Vám zákrok prováděli, nejspíše je nutný opakovaný zákrok, což v případě odstraňovaní žilek laserem, nbei IPL není nic vyjímečného. Doporučovali bychom, ale spíše ošetření cévním tzv. barvivovým laserem.
odpověd
3.7.2007 12:38:
Dobrý den,je potřeba konzultace.Je možno použít cévní laser.