Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Cervenani kuze - Laserové odstranění rozšířených žilek

Cervenani kuze

Viktor zaslal(a) v 3.7.2007 11:44:

Dobry den, Byl jsem na osetrni cervenych zilek na obliceji a to za pomoci pulsniho svetla Anaesthera. Nicmene je to jiz 4 mesice a plocha osetreni kolem zilky je cervena. Je zapotrebi dalsi laser operace na odstraneni zacervenani ?
Vaše odpověd

odpověd

Lukas
29.10.2007 17:49:

Dobry den ja mam teprve jit na operaci laserem ktery mi ma vypalit zilky z tvari ale doktorka mi zatim pise predpisy nejakych masticek a vodicek na akne chce me toho zbavit ale nevim proc kdyt mi maji prece vypalit zilky z tvari a ne akne

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Helena
17.7.2007 18:06:

Dobry den, trpim chronickym cervenanim.Byla jsem jiz u hypnoterapeuta,ale nepomohlo mi to.Slysela jsem o operaci kde se prerusi tenke zilky,provadi se predevsim v Americe,zajimalo by mne,jestli se to dela i u nas v Cechach.Dekuji

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
3.7.2007 17:30:

Dobrý den Viktore,navštivte ještě jednou pracoviště, kde Vám zákrok prováděli, nejspíše je nutný opakovaný zákrok, což v případě odstraňovaní žilek laserem, nbei IPL není nic vyjímečného. Doporučovali bychom, ale spíše ošetření cévním tzv. barvivovým laserem.

Dobrý den,je potřeba konzultace.Je možno použít cévní laser.

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění rozšířených žilekLaserové odstranění rozšířených žilek
Jestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění rozšířených žilek:
  • Ceny od 10,- CZK
  • Ceny do 5.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova