Červené tečky
Renata zaslal(a) v 8.10.2007 12:13:
Dobrý den, ráda bych se zeptala na problém červených teček. Je mi 37 let a asi 7 let se mi tvoří po celém těle červené tečky různých velikostí, kterých nesnesitelně přibývá. Jsou to prý rozšířené cévky. Nevíte, jestli se dá ta tvorba nějak zastavit a tečky nějak odstranit? Navíc po čase zhnědnou a tvoří se mi z nich znaménka. Děkuji za odpověď.< Předchozí:Modré žilky kolem očí
Hanáková:Další >
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění rozšířených žilekJestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění rozšířených žilek:
- Ceny od 10,- CZK
- Ceny do 5.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
LD.a.s.
22.10.2007 9:56:
Vážená paní, jedná se o hemangiomy, lze je odstranit laserem. K bezplatné konzultaci se můžete objednat na naší recepci, telefon je 242 426 437, 731 503 127. Dermatologie a laserové centrum dr.Kravciv
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.10.2007 23:07:
Milá Renato,Vás problém je snadno řešitelný pomocí cévného laseru.Objednejte se na konzultaci.Zdraví dr vraspírová
odpověd
8.10.2007 16:33:
Dobrý den,jedná se zřejmě o hemangiomy,dají se pouze odstranit a to elkauterem nebo laserem.
odpověd
8.10.2007 13:44:
Dobrý den. Drobné hemangiomy a teleangiektasie, které popisujete, u nás efektivně odstraňujeme cévním laserem. S pozdravem MUDr. Andrea Pliščinská
odpověd
8.10.2007 12:54:
muzeme pomoci www.myipl.cz