jak na kruhy pod očima způsob.pigmentací?
Darius zaslal(a) v 4.10.2008 12:25:
Dobrý den, nevím, jestli svůj dotaz zařazuju do vhodné sekce, zkusím to. Je mi 19 let a od puberty mě trápí černé kruhy pod očima (někdy jsou šedé, někdy namodralé, někdy úplně temné). Doktor mi řekl, že jsem úplně v pořádku, že mé kruhy jsou způsobeny cévní kresbou na kůži, že jde o pigmentaci, to samé potvrdila má kožařka. Mě to hodně trápí, mám pod očima skoro 2 cm od dolního víčka tmavé fleky, nejde to ani pořádně zamalovat, navíc se mi začala kůže pod očima loupat a reagovat podrážděně na korektory-kožařka řekla, že je mám okamžitě přestat užívat, že jsem si za ta léta matlání korektorů pod oči vypěstovala alergii. Vypadám jako zombie, přála bych si mít ty fleky pryč. PROSÍM, TEORETICKY, JE MOŽNÉ MŮJ PROBLÉM ODSTRANIT LASEREM, MŮŽETE MI NAPSAT JEHO NÁZEV A PŘIBLIŽNOU CENU? Děkuju
Zákrok
Laserové odstranění rozšířených žilekJestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.
Fotky před/po
-

Institut lékařské kosmetiky, s.r.o. -

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

MediBase Prague s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 10,- CZK
- Ceny do 5.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie