Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - popraskané žilky na nose+flíčky - Laserové odstranění rozšířených žilek

popraskané žilky na nose+flíčky

Adéla zaslal(a) v 19.9.2008 1:55:   

Dobrý den, je mi 20 a od narození mám popraskané žilky na nose+růžové flíčky. Chtěla jsem si to nechat odstranit u jedné radši nejmenované "doktorky", za 4 ošetření LASEREM V-BEAM jsem dala 5000 a výsledek? NULOVÝ. žilky+flíčky mám+se mi ještě utvořily pihy. Nemám peníze na to, abych je vyhazovala, nevíte o nějakém ÚČINNÉM LASERU, který by mi to ÚPLNĚ odstranil? +cenově přijatelnému, nemám dalších 5000 na NIC. asi by bylo lepší něco celoplošného, ten v-beam vypichuje malinká místečka, nikdy nemůže vzít vše. díky za rady

Vaše odpověd

IPL=intenzivní pulzní světlo, cena je 50 Kč za 1 pulz tj. asi 3x1 cm.Náš přístroj Lumenis one je velice výkonný a dokáže z pokožky odstranit barevné změny během 2-3 ošetření. S pozdravem MUDr. Ivana Bäumeltová, MLC

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Mojmír Müller MUDr. Mojmír Müller
19.9.2008 14:14:

Vážená slečno,
laser typu V-BEAMU proniká poměrně hluboko do kůže a je tím pádem vhodný spíše na ošetření masivnějších cévních abnormit typu naevus flammeus - lidově "oheň". Povrchové cévky a"flíčky" optimálně řeší lasery o vlnové délce 532nm typu VELURE LASERING, QUADROSTAR ASCLEPION... K efektu pulzních světel (IPL) jsem dosti skeptický.
Se srdečným pozdravem MUDr.M.Műller, www.drmuller.cz

odpověd

Adéla
19.9.2008 13:50:

Dobrý den, děkuji za odpovědi. Můžete mi jen prosím napsat, co to je to "IPL"? a kolik bych asi platila?

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
19.9.2008 10:02:

Dobrý den, doporučoval bych ipl. Pokud byste se chtěla dozvědět o této metodě více, přijďte na bezplatnou konzultaci. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 721 283 208.

Dobrý den, ve Vašem případě by bylo vhodné ošetřit žilky, pigmentové skvrny a další barevné změny metodou IPL, někdy i v kombinaci s laserem Versapulse, více na našich webových stránkách www.mlc-laser.com
MUDr. Ivana Bäumeltová

< Předchozí:laserove odstranenie rozsirenych cievok
kruhy pod očima:Další >

Zákrok

Laserové odstranění rozšířených žilekLaserové odstranění rozšířených žilek
Jestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění rozšířených žilek:
  • Ceny od 10,- CZK
  • Ceny do 5.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova