Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vrásky pdo očima - Laserové odstranění rozšířených žilek

vrásky pdo očima

Adéla zaslal(a) v 28.9.2008 16:32:   

Dobrý den, zajímalo by mě, jakým typem laseru se dají řešit vrásky pod očima a na kolik by zákrok vyšel? Mně je 19, vrásky pod očima mám asi od dvanácti, vždy se jedná o dvě až tři úplně vyryté vrásky pod každým okem, moje kosmetička mi řekla, že na tyhle vrásky nepomůže žádný krém ani botox, nejsou ani mimické ani ze stáří, jsou součástí rysů v obličeji. Děkuji všem za rady.

Vaše odpověd

Dobrý den, ve Vašem případě by byla nejvhodnější konzultace, osobní návštěva, kde byste se dozvěděla konkrétní informace. Podle toho, co píšete, dají se vrásky botulotoxinem řešit, popřípadě Vás můžeme ošetřit laserovou metodou a tzv. Mezoterapií. Máte-li zájem, kontaktujte naše laserové centrum na telefonu 222 230 320, po - pá 9 - 19 hod. S přáním hezkého zbytku dne Jana Šindelářová, Laserové centrum Anděl.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
28.9.2008 20:40:

Dobry den, vase kosmeticka ma pravdu, vrasky pod ocima je nevdecna oblast, frakcni laser muze evtl. pomoci office@aspenaestheticclinics.com

odpověd

MUDr. Mojmír Müller MUDr. Mojmír Müller
28.9.2008 17:49:

Vážená slečno,
velmi účinnou metodou k vyhlazení pleti je frakční laserový resurfacing. Základní informace najdete na mém webu www.drmuller.info.
Se srdečným pozdravem dr.Műller

< Předchozí:Zilka na nose
červený nos:Další >

Zákrok

Laserové odstranění rozšířených žilekLaserové odstranění rozšířených žilek
Jestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění rozšířených žilek:
  • Ceny od 10,- CZK
  • Ceny do 5.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova