žilky
Anna zaslal(a) v 21.6.2007 18:22:
Dobrý den. Potřebuji radu.Byla jsem na odstranení žilek kolem nosu laserem skin line. Po ošetření se mi udelaly jizvy které odpadly dříve než měli. zůstali mi na nich na místě žilek drobné vpadlé jizvičky-červeně zabarvené-nejspíš se v té vpadlé jizvičce vytvořila žilka+ asi 2 žilky se objevily opět.Vypadá to ted eště hůř než předtím. prosím poradte jak o to pečovat.Čím jizvy promazávat,(contractubex?) nebo jít na biostimul. laser?Mám ty jizvičky asi 1 a půl mesíce.Jak dlouho by se to případně mělo hojit?Mohu potom opět jít na odstranění zbylých jizev?Bojím se už v tomto podnikat další zákroky-abyc se aby se to eště více nepokazilo.Děkuji
Zákrok
Laserové odstranění rozšířených žilekJestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.
Fotky před/po
-

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

Lékařské laserové centrum -

Privátní klinika RIVA
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 10,- CZK
- Ceny do 5.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
26.6.2007 8:38:
Zdravím, bohužel někdy se toto po ošetření cévním laserem stává. Nejlépe je ošetřit dané místo nižší energií či IPL přístrojem, i několikrát, zpravidla se postupně jizvičky vyrovnají. S pozdravem MUDr. I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
21.6.2007 20:44:
Dobrý den,výsledkem estet.zákroku by neměl být stav horší,stav lze ale řešit laserovou korekcí,nejprve je však nutné vyšetření odborným lékařem dermatologem.Jizvičky můžete natírat gelem Dermatix příp. Vámi uvedeným.
Nahlásit nevhodný příspěvek