Zilky
Jirka zaslal(a) v 11.3.2008 14:35:
Dobry den, mam na nose viditelne zilky. Na konzultaci v jedne CLT klinice mi bylo receno, ze po zakroku laserem se mi na miste odstranovanych zilek udelaji docasne strupy. Koukal jsem na stranky jinych klinik a nikde o zadnych strupech ani zminka. Tak ted nevim, zda se nutne strupy vytvori nebo zda zalezi na typu laseru a mam se radeji poohlednout po jine klinice. Dekuji za radu. P.S. jeste mi vrta hlavou, ze te kuzi nebudou ty zilky po odstraneni chybet :-)
Zákrok
Laserové odstranění rozšířených žilekJestliže se u vás objevují zvýrazněně červené nebo promodralé žilky v oblasti obličeje, lýtek, stehen či jinde, patrně trpíte poruchou cévního zásobení kůže. Pokud tyto projevy považujete za kosmeticky nežádoucí, využijte jejich laserového odstranění.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 10,- CZK
- Ceny do 5.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
FACELIFTING Praha
13.3.2008 8:52:
Vážený pane, odstranění žilek provádíme laserem CoolTouch, který má dynamické chlazení a navíc se provádí předchlazení gelem. Po zákroku je místo lehce zarudlé, asi jako když se umyjete teplou vodou. Po zákroku můžete jít do práce a koupat se. Je nutné se několik dní po zákroku vyvarovat návštěv solária.Bližší informace vám poskytneme na naší mailové adrese: lasercentrum@seznam.cz nebo naše recepce, telefon je 222 511 790. Nejvhodnější je poslat mailem foto, abychom vám mohli sdělit i přibližnou cenu za zákrok.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.3.2008 7:36:
Vážený pane, rozhodně záleží na typu laseru.Pracujeme s laserem Candela Gentle Lase,místo po zákroku je ten týž den zarudlé a nepatrně oteklé /u někoho není vidět reakce žádná/.Důležité je ,aby laserový přístroj měl kvalitní chlazení. Pokud máte zájem o další informace,volejte recepci dermatologie tel.242426437. Děkujeme za dotaz,hezký den. MUDr Kravciv,dermatologie LD
odpověd
12.3.2008 0:28:
Dobrý den. Nebudu slibovat, že u nás budete mít po ošetření stroupky, ale ani Vám neslíbím, že nebudete mít stroupky, nebo že se neudělá "modřina". Raději počítejte, že k tomu dojde a neplánujte si na několik dní po zákroku třeba nějaký ples. K odstranění žilek dojde. ošetření možná budete muset absolvovat třeba 2x, záleží na síle žilek. Přeji hodně spokojenosti. S pozdravešm odb. asist. Bc. Petra Křížová
odpověd
11.3.2008 14:40:
Dobrý den,po zákroku laserem mohou vzniknout stroupky.Vždy je nějaká reakce,která časem vymizí.Žilky nebudou chybět.