Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jak na kruhy pod očima? - Laserové odstranění tetování a pigmentací

jak na kruhy pod očima?

Darius zaslal(a) v 4.10.2008 12:20:   

Dobrý den, nevím, jestli svůj dotaz zařazuju do vhodné sekce, zkusím to. Je mi 19 let a od puberty mě trápí černé kruhy pod očima (někdy jsou šedé, někdy namodralé, někdy úplně temné). Doktor mi řekl, že jsem úplně v pořádku, že mé kruhy jsou způsobeny cévní kresbou na kůži, že jde o pigmentaci, to samé potvrdila má kožařka. Mě to hodně trápí, mám pod očima skoro 2 cm od dolního víčka tmavé fleky, nejde to ani pořádně zamalovat, navíc se mi začala kůže pod očima loupat a reagovat podrážděně na korektory-kožařka řekla, že je mám okamžitě přestat užívat, že jsem si za ta léta matlání korektorů pod oči vypěstovala alergii. Vypadám jako zombie, přála bych si mít ty fleky pryč. PROSÍM, TEORETICKY, JE MOŽNÉ MŮJ PROBLÉM ODSTRANIT LASEREM, MŮŽETE MI NAPSAT JEHO NÁZEV A PŘIBLIŽNOU CENU? Děkuju

Vaše odpověd

tetování:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova