Diskuze
Nataša Fearbárová zaslal(a) v 16.11.2006 13:33:
Dobrý den chtěla bych se vás zeptat,mám na víčkách bílé pigmenty,už to mám od 10 let,a je my 24,pořád se to zvětšuje,co byste my poradil aby to zmizelo,moc děkuji.N.F
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Iva
16.4.2007 14:58:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na lítku mám velký flek (6x7cm)jde o vitiligo a pozoruji mirné rozrlstání. Ráda bych se zbavila jakým koliv způsobem. Po těle mám i jiné hnědě fličky ale tenhle mi vadí nejvíc.Děkuji za odpovď Iva
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr.Kravciv
24.1.2007 13:31:
Tyto projevy lze odstranit v lokálním umrtvení pomocí CO laseru nebo pomocí vysokfrekvenčího skalpelu. Bezplatnou konzultaci si můžete sjednat na naší recepci, telefon je 220 807 817
odpověd
16.11.2006 19:07:
Dobrý den, pokud se jedná o xantelasmata, pak je možné odstranění chirurgicky- vyříznutí nebo odpaření laserem/ jen v některých případech. Pokud jde o vitiligo / onemocnění pigmentu / - to léčit nelze . Konzultace možná na tel. č. 359418540.Děkuji za dotaz .Dr.Kupka
odpověd
16.11.2006 13:47:
Dobrý den paní Natašo. Toto je problém pro dermatologa. Pokud byste měla zájem o nazávaznou konzultace, zavolejte na tel. 604 243 249, rádi Vám budeme nápomocni. Hezký den