Odstranění černé tetováže
Vrtulka zaslal(a) v 14.6.2007 18:36:
Dobrý den, mam zhruba 1 mesic stare tetovani na predlokti, rozmer cca 6x4,5cm, barva cerna, obrazek jednoduchy, vyplneny. Zajímala by mě cena za odstranění (= rozhodující faktor, jsem studentka) a způsob odstranění. Nevím, jaký typ laseru je vhodnější - erbiový či rubínovy? Jsem z Prahy, ale protože mi záleží na ceně zákroku, uvítám i odpovědi z mimopražských pracovišť. Děkuji všem předem. S pozdravem Vrtulka
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
-

Laserové Centrum Anděl -

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

Institut lékařské kosmetiky, s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
15.6.2007 12:49:
Dobrý den, z hlediska šetrnosti je určitě lepší laser rubínový, který nepoškozuje pokožku, jen rozstřeluje pigment, takže je zde minimální riziko jizvení ( erbiový ji jakoby obrušuje). Cena je cca 1000,- za cm2, záleží na tvaru a typu tetováže. Vždy musíte počítat s několika návštěvami. S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová, www.mlc-laser.com
Nahlásit nevhodný příspěvek