odstranění pigmentace
Anna zaslal(a) v 24.7.2007 8:16:
DObrý den, ráda bych věděla jaká je úspešnost odstranění pigmentací laserem a nebo chem. peelingem.Tyto služby jsou prezentovány jako úžasné , ale po pročtení pár příspěvků na internetu od " postižených " si nejsem jista výsledkem.
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Andre
4.10.2007 13:34:
Dobrý den, já postoupila ostranění pigmentu v obličeji- a nedoporučuji. Nejen já, ale i moje dvě kamarádky byly zklamány. Hezký den.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
25.7.2007 13:57:
Dobrý den,je vhodné provést vyšetření dermatologem a rozhodnout o způsobu odstranění.
odpověd
24.7.2007 8:57:
Dobrý den, vzhledem k tomu, že existuje celá řada druhů a příčin pigmentací, je těžko hodnotit, zda uvedené terapie přinesou žádaný efekt. Nejlépe je při konzultaci vyšetřit pleť a zvolit vhodný postup. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com
odpověd
24.7.2007 8:32:
Dobrý den, paní Anno, v medicíně, bohužel, výsledek nikdy není "jistý".I při "banální" operaci může pacient zemřít bez cizího zavinění. Procento neúspěchu je sice mizivé, ale je nutno s ním počítat. Eva Ondráčková