Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění pigmentu - Laserové odstranění tetování a pigmentací

odstranění pigmentu

Silvia zaslal(a) v 24.1.2007 13:02:

Dobrý den, existuje způsob pro odstraněni pigmentových skvrn, které mám na noze od narozeni? Zatim jsem v žádné klinice neuspěla, tvrdí, že nelze odstranit trvalý pigment, který je příliš hluboký. Prosím o pomoc. Díky.
Vaše odpověd

odpověd

Lucka
7.3.2007 16:16:

Mám podobný problém, lékaři mi řekli to samé a ať prý se se znamínkem vyrovnám, že by se prý musela kůže transplantovat. Jenže mě to fakt trápí...Přeji hodně štěstí, L.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Laser Esthetic s.r.o.
24.1.2007 15:09:

Vážená paní Silvie, naše klinika má již řadu let poměrně dobré zkušenosti s odstraňováním vrozených pigmentových projevů. Používáme depigmentační alexandritový laser. Nezbytná je ovšem vstupní konzultace a vyšetření daného projevu naším odborným dermatologem, teprve poté Vám můžeme solidně sdělit informace ohledně léčby právě ve Vašem případě. Máte-li zájem o vstupní konzultaci a vyšetření na naší klinice, obraťte se prosím na prim.MUDr.Bedřichovou, která se touto problematikou zabývá.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:pihy v obličeji
pigmenatce:Další >

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova