odstranění pigmentu
Silvia zaslal(a) v 24.1.2007 13:02:
Dobrý den, existuje způsob pro odstraněni pigmentových skvrn, které mám na noze od narozeni? Zatim jsem v žádné klinice neuspěla, tvrdí, že nelze odstranit trvalý pigment, který je příliš hluboký. Prosím o pomoc. Díky.< Předchozí:pihy v obličeji
pigmenatce:Další >
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
-

Privátní klinika RIVA -

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

MUDr. Simona Bedřichová
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění tetování a pigmentací:
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Lucka
7.3.2007 16:16:
Mám podobný problém, lékaři mi řekli to samé a ať prý se se znamínkem vyrovnám, že by se prý musela kůže transplantovat. Jenže mě to fakt trápí...Přeji hodně štěstí, L.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.1.2007 15:09:
Vážená paní Silvie, naše klinika má již řadu let poměrně dobré zkušenosti s odstraňováním vrozených pigmentových projevů. Používáme depigmentační alexandritový laser. Nezbytná je ovšem vstupní konzultace a vyšetření daného projevu naším odborným dermatologem, teprve poté Vám můžeme solidně sdělit informace ohledně léčby právě ve Vašem případě. Máte-li zájem o vstupní konzultaci a vyšetření na naší klinice, obraťte se prosím na prim.MUDr.Bedřichovou, která se touto problematikou zabývá.
Nahlásit nevhodný příspěvek