odstranění pih laserem
Adri zaslal(a) v 24.6.2008 10:39:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně odstranění pih laserem. Jednalo by se cca o 50 (ty které jsou plasticke). Již v minulosti jsem si jich nechala několik odstranit (chirurgicky), ale pojišťovna hradí pouze 3 pihy za pul roku, což je při mém počtu práce na několik let a mezitím se stejně objeví nové.Laserem se jich prý dá odstranit více najednou. Zajímalo by mě, jaká by byla cena zákroku, jestli by nebylo možné udělat nějakou "množstevní slevu"? Jsem z toho celkem nešťastná,ale nemohu si jako matka samoživitelka dovolit zaplatit za jednu pihu sumu, kterou některé lékařské praxe uvádí. Prosím poraďte. Děkuji.< Předchozí:jizvy
Odstranění tetování:Další >
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění tetování a pigmentací:
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
30.7.2008 16:01:
Dobrý den,
samozřejmě při větším počtu znamének je sleva možná. Doporučujeme vstupní konzultaci,při které se domluví přesný postup + cena zákroku.
Zdraví Laserové centrum Anděl,www.lcandel.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.6.2008 19:21:
neni problem, udelame Vam letni slevu office@aspenaestheticclinics.com
odpověd
24.6.2008 12:51:
Dobrý den,při větším množství je sleva,která je dohodou.