Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění pih laserem - Laserové odstranění tetování a pigmentací

odstranění pih laserem

Adri zaslal(a) v 24.6.2008 10:39:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně odstranění pih laserem. Jednalo by se cca o 50 (ty které jsou plasticke). Již v minulosti jsem si jich nechala několik odstranit (chirurgicky), ale pojišťovna hradí pouze 3 pihy za pul roku, což je při mém počtu práce na několik let a mezitím se stejně objeví nové.Laserem se jich prý dá odstranit více najednou. Zajímalo by mě, jaká by byla cena zákroku, jestli by nebylo možné udělat nějakou "množstevní slevu"? Jsem z toho celkem nešťastná,ale nemohu si jako matka samoživitelka dovolit zaplatit za jednu pihu sumu, kterou některé lékařské praxe uvádí. Prosím poraďte. Děkuji.
Vaše odpověd

Dobrý den,
samozřejmě při větším počtu znamének je sleva možná. Doporučujeme vstupní konzultaci,při které se domluví přesný postup + cena zákroku.
Zdraví Laserové centrum Anděl,www.lcandel.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

neni problem, udelame Vam letni slevu office@aspenaestheticclinics.com

Dobrý den,při větším množství je sleva,která je dohodou.

Odstranění tetování:Další >

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova