Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění tetování - Laserové odstranění tetování a pigmentací

odstranění tetování

rosita zaslal(a) v 15.11.2007 11:47:

Dobrý den, na rameni mám 3 roky staré tetování. Barva není černá, ale taková tmavě šedá a stínovaná...tetování není velké. Chci se zeptat, jeké odstranění byste mi doporučili a na kolik by mě tento zákrok zhruba vyšel. Předem díky za odpověď
Vaše odpověd

Dobrý den, cena je podle plochy cca 250,- Kč za 8 cm2, zákrok je nutno 3-4x opakovat. Pavel Janda, další informace: 602 663 556, www.myipl.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, doporučuji konzultaci, bez osobní návštěvy není možné zodpovědět Vaše dotazy. Více na www.laserove-centrum.cz. Objednat se můžete na tel.čísle 542211719. Pěkný den

Dobrý den,tetování lze odstranit laserem,cena je dle plochy a dle nutnosti korekce.

< Předchozí:odstranění perm. tetování obočí
Odstranění tetování:Další >

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova