odstraneni tetovani
xx zaslal(a) v 24.1.2008 3:06:
je to jen sprosta zlodejina....skoda penez
< Předchozí:Jak dlouho světlá tetování ošetřené laserem?
pihy:Další >
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
-

ASPEN AESTHETIC CLINICS -

Klinika Laser Esthetic -

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění tetování a pigmentací:
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
24.1.2008 8:22:
Musím se ohradit proti této přimomínce. I když jsem plastický chirurg a nyní již laser nepoužívám, protože je tato práce doménou dermatologů mám zkušenosti i s tímto typem výkonu. Zde se nějaký člověk, který si patrně zmrzačil tělo amatérskou tetováží domnívá, že medicina zvládne vše. Určitě byl před výkonem poučen tím, že je li tetováž hluboko, lesar to nerozbije. Pokud mu tento artefakt provedl hluboko nějaký amatér v oboru tetování, ať se spíše obrátí na něho. Laserový přístroj, který rozbíjí pigment hluboko v kůži stojí kolem 4 milionů korun a musí si na svoji práci vydělat. Každý vidí jen to svoje. Medicina dokáže hodně, ale není všemocná. Já jsem ve své ordinaci viděl mnoho neuvěřitelně zhojených odstranění tetováží, ale také občas nějaký neúspěch. S tím se musí počítat. Rozhodně bych se ohradil proti slovu ZLODĚJNA - to je ubohost. Ten, co tento příspěvek psal ať si vystuduje střední školu 4 roky, pak 6 let medicinu pak 5 let postgradual k atestaci, pak alespoň 5 let zkušeností, pak ať si koupí zas 4 miliony laser a ať potom píše takové to připomínky. Samozřejmě musí dostudovat i základní školu. Dr. Tomášek 602303877
Nahlásit nevhodný příspěvek