Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstraneni tetovani - Laserové odstranění tetování a pigmentací

odstraneni tetovani

Kamila zaslal(a) v 15.2.2008 18:50:   

Dobry den, mam na spodni casti ruky {od zapesti} docela velke tetovani. Je stare kolem 5 let, posledni uprava byla pred rokem. Chtela bych si ho nechat odstranit co nejrychlejsi metodou, pac bydlim delsi dobu v Londyne, coz mi casove neumoznuje odstraneni pomale. Jsem ochotna podstoupit jakykoliv zakrok. Muzete mi poradit, ktera klinika je v tomto oboru nejlepsi?Prala bych si, aby mi po odstraneni nezbyla jizva, nebo jen mala, o kterou budu co nejlepe pecovat, aby casem nesla videt. Zakrok bych chtela podstoupit v polovine brezna, kdy budu na 8 dni v CR. DNajde se nejaka klinika, kde mi dokazi pomoct. Moc dekuji Kamila

Vaše odpověd

odpověd

FACELIFTING Praha
18.2.2008 13:48:

Vážená paní,
nejvhodnější je zaslat foto tetování na naší mailovou adresu lasercentrum@seznam.cz. Z vašeho popisu není jasné, zda tetování je jedno nebo více baravné ani jeho velikost. V každém případě budou nutná dvě ošetření v odstupu dvou až 4 měsíců.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

kamila
19.2.2008 15:03:

dekuji za odpoved, zasilam vam foto na email. Tetovani je cele cerne

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Piha v obličeji pětileté holčičky
Pihy v obliceji:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova