Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pigmentace - Laserové odstranění tetování a pigmentací

pigmentace

jaja zaslal(a) v 18.4.2007 14:15:   

mám mastnější plet,užívám delší dobu NEOSTRATA..Mám čistící gel FOAMING GLYCOLIC WASH(modrá řada),dále LOCION FORTE (modra řada),dále OIL FREE LOTION SPR15 (zelená řáda),dále BIONIC EYE CREAM (zelená řada) a desipigmentační gel forte 30g..Pravidelně si mažu gelem výstřih ale pigmentace nemizí..A jsou tyto přípravky vhodné pro mě?Mám rozšířené pory,občas se mi tvoří akne,plet je mastnější..Co mám používat na léto?Zelenou řadu?Hlavně mě trápí rozšířené pory..děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
18.4.2007 15:16:

Používáte zcela správnou kosmetiku, ale zřejmě by to chtělo odborný zásah dermatologa a podpořit Vaši domácí péči ještě nějakým odborným zákrokem např. chemickým peelingem, nebo laserem. Vzhledem k problémům s rozšířenými póry bude vhodné přidat ještě Neostrata modrou řadu 15% AHA, ale to až na doporučení dermatologa a hlavně přes zimní období (pozor na pigmentace).

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:odstranění tetování
odstranění permanentního makeupu:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova