Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pigmentové skvrny - Laserové odstranění tetování a pigmentací

pigmentové skvrny

pilulka zaslal(a) v 10.8.2008 23:23:   

Vítězství nad pigmentovými skvrnami!Ráda bych poradila všem ženám, které se stejně jako já trápí s pigmentovými skvrnami v obličeji.Vyzkoušela jsem všechny možné drahé krémy, ale nakonec mi pomohla mastička od kožní lékařky.Jedná se o mast připravovanou v lékárně.je to žlutá mast s obsahem rtuti.Lékaři toto mast už moc nepoužívaji, protože rtuť je toxická, moje pigmentové skvrny však krásně odstranila.Používala jsem ji asi týden,pouze na skvrny, kůže v místě aplikace jakoby zvrásněla, vyschla,a když se sloupala, skvrna byla pryč.Požádejte svého dermatologa, aby Vám ji předepsal.Budu ráda, když mi napíšete, jak se Vám mast osvědčila.

Vaše odpověd

odpověd

m.22
16.8.2008 17:40:

Dobrý den, pozorně jsem si přečetla Váš vzkaz.Pigmentové skvrny mě moc trápí, ale bojím se podniknout nějaké laserové operace, které slibují, že se skvrn zbavíte. Nevím co to všechno obnáší, ale osobně si myslím, že je to dost velký zásah do kůže a ještě Vám nikdo neřekne, že výsledek bude trvalý....., proto bych ráda vyzkoušela Vámi doporučovanou mast, ale neuvedla jste název.....můžete ho prosím napsat? Přeci jen....když půjdu k lékaři ať vím o co mám žádat......Předem Vám moc děkuji¨. Mirka

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

pilulka
24.8.2008 22:30:

Zdravím.

Mast je připravována v lékárně a na kelímku je napsáno bělící mast.
Jiný název neznám, vím jen, že mast je na pohled žlutá a obsahuje rtuť
Myslím, že když kožní lékařce řeknete toto, bude vědět co po ní chcete.
Víc poradit nemůžu, víc nevím, hodně štěstí.

alena

Nahlásit nevhodný příspěvek

odstraneni tetovaní:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova