Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pigmentové skvrny na obličeji - Laserové odstranění tetování a pigmentací

pigmentové skvrny na obličeji

Jitka zaslal(a) v 11.6.2007 10:25:   

Dobrý den, prosím o radu Asi před 3-lety se mi začaly objevovat na obličeji tmavé pigmentové skvrny. Snažím se chránit před sluncem, zkusila jsem spoustu krémů , ale nic nepomáhá.Poradíte mi ??Předem moc děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.6.2007 8:59:

Dobrý den, děkujeme vám za dotaz, V podzimním nebo zimním období Vám doporučuji absolvovat kůru/ několik aplikací/ chemického peelingu přímo určeného na pigmentové skvrny.Na naší klinice provádíme 1. ošetření za 900,- kč, obvykle opakujeme 5 ošetření v rozmezí 7-10 dní.Ráda Vás pozvu na mojí konzultaci,pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem MUDr. Mrzenová Gabriela.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,pigmentové skrvny souvisí se sluncem či geny.Je možné provést jejich odstranění či zesvětlení alexandritovým laserem.

odpověd

Jitka
28.6.2007 8:18:

Dobrý den, prosím Vás, mohla by jste mi poslat nějaký kontakt- nejlépe tel. číslo. Ráda bych se objednala. Moc děkuji. Jitka Hrubá

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
11.6.2007 10:48:

Dobrý den. V první řadě navštivte dermatologa, který Vás vyšetří a pokud by pro Vás bylo vhodným řešením IPL ošetření, rádi Vás u nás přovítáme. S pozdravem PEM

odpověd

Jitka
11.6.2007 12:57:

Dobrý den, moc děkuji za info. Mohla bych Vás poprosit o kontakt- jsem z Brna. Děkuji.

< Předchozí:tetování
Odstranění černé tetováže:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova