Pihy v obliceji
Nikys zaslal(a) v 24.2.2008 16:03:
Taky mam podobny problem rada bych se zbavila tmavych pih v obliceji.Je mi teprve 14 ale od 6let jsem se stim musela smirit ale nedari se(mam snedsi plet-tedy po opaleni).Takze jsem se chtela zeptat jestli je to mozne odstranit laserovym zakrokem.Mohla bych poslat i fotku.Taky jsem se chtela zeptat:PO TOMTO ZAKROKU,KDYBYCH SLA ZAS NA SLUNICKO,TAK JESTLI BY SE MI TY PIHY UDELALI ZAS.Dekuju za odpoved
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
vlaďka
14.4.2008 0:19:
Také mám pigmentové skvrny v obličeji,již 7 let, používala jsem bělící krémy, séra a nic. Zkusila jsem i Alex. laser,jedno sezení stálo 1500,-Kč, podstoupila jsem ho 8x a skvrny v obličeji mi ještě víc ztmavly, pak mi kosmetička doporučila pulsní světlo, bylo to také ještě horší. Jde jen o snadný přísun peněz do pokladničky kosmetiček, které propagují laser jako zázrak, ale zadej si do vyhledávače pigmentové skvrny a je tam dlouhá diskuse žen se stejným problémem a každý má jiné zkušenosti s kosmetikou a lasery.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.2.2008 20:42:
Dobrý den, na odstranění nežádoucího pigmentu se používá speciální depigmentační laser (alexandritový), samozřejmě po předchozím vyšetření pigmentací. Recidiva je pochopitelně možná, musíte se vyvarovat intenzivnímu slunečnímu záření a chránit pokožku vysokým SPF. MUDr.Simona Bedřichová
odpověd
24.2.2008 18:18:
Dobrý den, pokud se jedná o pigment v oblasti obličeje - velmi dobře se ho můžete zbavit pomocí ipl. Na sluníčku si pokožku musíte chránit, neboť sluníčko pigment znovu aktivuje. Doporučuji bezplatnou konzultaci v naší klinice. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 602 663 556.
odpověd
24.2.2008 18:16:
Dobrý den,pihy lze odstranit laserovým zákrokem.Pihy se mohou udělat opět,ale nemusí pokud např. se chráníte přípravky s vysokým ochranným faktorem proti slunci.