Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - slunečné pigmentové skvrny - Laserové odstranění tetování a pigmentací

slunečné pigmentové skvrny

Kateřina zaslal(a) v 16.5.2007 14:17:

Dobrý den, mám na obličeji slunečné pigmentové skvrny, na čele většího rozsahu a pak tak kolem nosu, je možné odstranit úplně tyto skvrny, v jakém období a přibližná cena. Děkuji za odpověď a hezký den přeji
Vaše odpověd

odpověd

Eva
27.5.2007 18:56:

Dobrý den.Sedm let mám na rtu pigmentovou skvrnu.Letos mě štípe okraj rtu.Prosím o co asi může jít.Děkuji.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, nejvodnější období pro řešení Vašeho problému je podzim, zima. Cena zákroku záleží na tom, jakou technologii pro ošetření zvolíme- to je možné rozhodnout až po vyšetření. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
16.5.2007 19:36:

Dobrý den, Kateřino, nejlepší období k odstranění těchto skvrn je podzim, zima. Pro individuální posouzení je potřebná konzultace (provádíme bezplatně), na které se stanoví i cena dle rozsahu. Využíváme přístroj IPL. Více o nás na www.pem-praha.cz Krásný zbytek dne, G. Němcová Lékařské centrum PEM

Dobrý den,pigmentové skvrny lze odstranit (zjemnit) alexandritovým laserem.Nejlepší období je mimo letní.Cena je dána počtem pulsů laseru se stopou o průměru 8mm (pigmentová skvrna 3x3cm asi kolem 2200Kč).

< Předchozí:odstranění permanentního makeupu
pigmentace:Další >

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova