Dobrý den, před pár měsíci jsem začala s odstranovanim tetovani laserem - vypalování do kůže a následné odloupnutí strupu s pigmentem. Jenže za poslední měsíc se mi tam objevily hypertrofické jizvy a keloidy. Opravdu to nevypadá dobře, jsem z toho neštastna, páč nemůžu ani nosit tílko. Chci se zeptat jak se jich mám zbavit, ještě nemám ani odstraněné celé to tetování. Četla jsem o možnosti odstranit keloidy laserem a následně to \\\"dodělat\\\" laserem alexandrovitého typu. Neznám však žádnou klinikuiu, která by s tímto laserem pracovala, kdybych to měla hledat podrobně na internetu, tak se asi upíšu mejlama... Poradí někdo, prosím i o zkušenosti, atk... Díky!!!
Keloidy po odstranění tetování
(Diskuze k tématu Laserové odstranění tetování a pigmentací)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, v našem laserovém centru Anděl odstraňujeme tetování pomocí alexandritového laseru. Je nutné absolvovat vstupní konzultaci, kde se domluvíme, jak postupovat i ohledně jizev.Poprvé stojí konzultace 400,-, každá další je zdarma. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na tel.č. 222 230 320. Hezký den, LC Anděl www.lcandel.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Minulý týden jsem potkala přítelovu tetu, která pracuje na chirurgii jako sestra, řekla mi, že by bylo asi nejlepší kus té špatné kůže seškrábnout a nastavit jinou kůží z nějaké části mého těla ( např stehna ) rozhodně by to asi vypadalo lépe než to co tam mám teď ( párty keloidů :-D).. Tak se ptám, je to možné a jak tato operace vypadá a za jak dlouho se kůže zhojí?? Vím, že jizvu tam asi mít budu, ale to co mám je opravdu ošklivé... Poradí mi někdo, kdo dělá tuto operaci?, zda mi jí udělají na estetické klinice?? Děkuji za všechny rady, názory a příspěvky...
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?