tetování
Andrea zaslal(a) v 6.6.2007 16:45:
Dobrý den, mám na břiše černé tetování zhruba 3x4cm. Rozhodla jsem se pro odstranění. Chci se zeptat, jak náročné by bylo odstranění takového tetování, kolikrát bych musela zákrok podstoupit a zda by mi na břiše zůstala ošklivá jizva. Děkuji moc za odpověď.
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentacíTrápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Esthetic, s. r. o. -

Medical Laser Centre
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
15.6.2007 12:42:
Vážená paní Andreo, nejprve musíte přijít na konzultaci, protože záleží na tom, o jaký typ tetobváže se jedná. Můžete se objednat na tel. 28484 0002. Srdečně zdravím Prof. MUDr. Jana Hercogová, CSc.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
7.6.2007 15:36:
Dobrý den,k odstranění tetování laserem je zapotřebí několik návštěv, počítejte s cenou cca 1000,- Kč/1x1 cm. Lépe je začít s ošetřováním na podzim, až nebudete opálená. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com
odpověd
6.6.2007 20:18:
Dobrý den,nejprve je nutné vyšetření,je zde možnost odstranění či spíše zesvětlení tetováže alexandritovým laserem,je možný i zákrok erbiovým laserem,případně kombinace obou.Ošetření minimálně 3x.Konečný stav teď nelze předjímat,ale určitě by tam neměla zůstat ošklivá jizva.
odpověd
6.6.2007 18:03:
Dobrý den. Je více než pravděpodobné, že Vám jizva zůstane. Kontaktujte pí. Dr. Adamcovou v Medical Laser na Praze 10. PEM