Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - tetování - Laserové odstranění tetování a pigmentací

tetování

Andrea zaslal(a) v 6.6.2007 16:45:   

Dobrý den, mám na břiše černé tetování zhruba 3x4cm. Rozhodla jsem se pro odstranění. Chci se zeptat, jak náročné by bylo odstranění takového tetování, kolikrát bych musela zákrok podstoupit a zda by mi na břiše zůstala ošklivá jizva. Děkuji moc za odpověď.

Vaše odpověd

Vážená paní Andreo, nejprve musíte přijít na konzultaci, protože záleží na tom, o jaký typ tetobváže se jedná. Můžete se objednat na tel. 28484 0002. Srdečně zdravím Prof. MUDr. Jana Hercogová, CSc.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,k odstranění tetování laserem je zapotřebí několik návštěv, počítejte s cenou cca 1000,- Kč/1x1 cm. Lépe je začít s ošetřováním na podzim, až nebudete opálená. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com

Dobrý den,nejprve je nutné vyšetření,je zde možnost odstranění či spíše zesvětlení tetováže alexandritovým laserem,je možný i zákrok erbiovým laserem,případně kombinace obou.Ošetření minimálně 3x.Konečný stav teď nelze předjímat,ale určitě by tam neměla zůstat ošklivá jizva.

Dobrý den. Je více než pravděpodobné, že Vám jizva zůstane. Kontaktujte pí. Dr. Adamcovou v Medical Laser na Praze 10. PEM

< Předchozí:Pigmentové skvrny
pigmentové skvrny na obličeji:Další >

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova