dobry den, na spodni strane zapesti mam cerne tetovani o velikosti 15cm, chtela bych si jej nechat odstranit co nejrychlejsi metodou. Cetla jsem o erbiovem laseru, vim, ze po nem muze zustat jizva, ale odstraneni je ihned. Pecovala bych o ranu peclive, aby jizva byla co nejmensi. Muzete mi poradit, kde se tento zakrok provadi a kolik stoji?nebo pokud mi doporucite jinou metodu, budu velice rada, ale mam obavu z laseru, pac mam par znamych, co museli na laser chodit vice jak 2roky, nez tetovani zmizelo.dekuji
tetovani
kamila
20.7.2008 12:58
Dobrý den,zákrok provádím erbiovým laserem nebo alexandritovým laserem.
20.7.2008 18:18
kamila
dekuji za odpoved, jaka je cena zakroku?takze tetovani zmizi okamzite, jen budu muset o misto po zakroku velice dobre pecovat, aby byla jizva co nejmensi?dekuji
21.7.2008 15:03
Zákrok
Laserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu. více »
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu. více »
Odebírat tuto diskuzi
Soutěž
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným