Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

tetovani - Laserové odstranění tetování a pigmentací - Diskuze

kamila zaslal(a) v 20.7.2008 12:58:   

dobry den, na spodni strane zapesti mam cerne tetovani o velikosti 15cm, chtela bych si jej nechat odstranit co nejrychlejsi metodou. Cetla jsem o erbiovem laseru, vim, ze po nem muze zustat jizva, ale odstraneni je ihned. Pecovala bych o ranu peclive, aby jizva byla co nejmensi. Muzete mi poradit, kde se tento zakrok provadi a kolik stoji?nebo pokud mi doporucite jinou metodu, budu velice rada, ale mam obavu z laseru, pac mam par znamych, co museli na laser chodit vice jak 2roky, nez tetovani zmizelo.dekuji

Vaše odpověd

Dobrý den,zákrok provádím erbiovým laserem nebo alexandritovým laserem.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

kamila
21.7.2008 15:03:

dekuji za odpoved, jaka je cena zakroku?takze tetovani zmizi okamzite, jen budu muset o misto po zakroku velice dobre pecovat, aby byla jizva co nejmensi?dekuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zákrok

Laserové odstranění tetování a pigmentacíLaserové odstranění tetování a pigmentací
Trápí vás nežádoucí tetování? Již se nemusíte obávat dříve užívaných bolestivých postupů. Laserové metody nabízejí možnost bezbolestně se zbavit nechtěných tetování, ale také stařeckých či slunečních pigmentových skvrn a nevhodně provedeného permanentního make-upu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění tetování a pigmentací:
  • Obvykle od 1.108 CZK
  • Obvykle do 7.789 CZK
  • Průměr 4.449 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více